Overslaan en naar de inhoud gaan

Julie Zwarthoed krijgt aanbod van club uit dames-NHL

Geplaatst opdonderdag 22 april 2021 - 19:46

IJshockeyster Julie Zwarthoed heeft de clubs voor het uitkiezen. Het Amerikaanse Buffalo Beauts is de nieuwste naam in het rijtje geïnteresseerden.

Die club komt uit in de National Women's Hockey League (NWHL), de dames-variant van de NHL, de wereldwijd sterkste competitie in het herenijshockey. Buffalo heeft zich onlangs gemeld bij Zwarthoed.

Verguld
De winger (26) is 'verguld' met de aanbieding uit de Verenigde Staten, laat vader Wil Zwarthoed weten aan L1. Buffalo is één van de zes teams in de gerespecteerde NWHL, naast de Boston Pride, Conneticut Whale, Metropolitan Riveters, Minnesota Whitecaps en Toronto Six. De club was voorheen eigendom van de NHL-club Buffalo Sabres.

Stockholm en Zürich
Zwarthoed, afkomstig uit Schinnen, heeft nog geen knoop doorgehakt over haar toekomst. Deze maand spreekt de aanvalster ook nog met haar huidige werkgever SDE Stockholm, in Zweden. Daarnaast heeft de Nederlands international ook een aanbieding van ZSC Lions uit het Zwitserse Zürich ontvangen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen