Overslaan en naar de inhoud gaan

Julia en Guusje tweede bij Cupcakecup

Geplaatst opzaterdag 8 januari 2022 - 20:57

Julia en Guusje uit Meijel en Venlo zijn als tweede geëindigd in de finale van de Cupcakecup. Met 29 tegen 29,5 punten moesten ze het afleggen tegen de winnaars Yara en Feliz.

De cupcakecup is een bakwedstrijd die al tien jaar in de kerstvakantie wordt uitgezonden door NPO Zapp.

Nikkie de Jager
In de finale moesten de meiden een cupcake maken die eruit zag als Nikkie de Jager, die samen met bakkers Robèrt van Beckhoven en Rémy Ducker ook de jury vormde. De drie juryleden waren vol lof over de smaak van de Limburgse creatie, maar qua uiterlijk moest de cupcake van Julia en Guusje de creatie van de winnaars voor zich dulden.

Lees ook: Limburgse meiden strijden om Gouden CupCakeCup

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen