Overslaan en naar de inhoud gaan

Julia en Guusje tweede bij Cupcakecup

Geplaatst opzaterdag 8 januari 2022 - 20:57

Julia en Guusje uit Meijel en Venlo zijn als tweede geëindigd in de finale van de Cupcakecup. Met 29 tegen 29,5 punten moesten ze het afleggen tegen de winnaars Yara en Feliz.

De cupcakecup is een bakwedstrijd die al tien jaar in de kerstvakantie wordt uitgezonden door NPO Zapp.

Nikkie de Jager
In de finale moesten de meiden een cupcake maken die eruit zag als Nikkie de Jager, die samen met bakkers Robèrt van Beckhoven en Rémy Ducker ook de jury vormde. De drie juryleden waren vol lof over de smaak van de Limburgse creatie, maar qua uiterlijk moest de cupcake van Julia en Guusje de creatie van de winnaars voor zich dulden.

Lees ook: Limburgse meiden strijden om Gouden CupCakeCup

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen