Overslaan en naar de inhoud gaan

Jules betaalt 1750 euro voor concert Adele, maar gaat niet

Geplaatst opwoensdag 1 juni 2016 - 14:18

Een kleine 1750 euro betaalde Jules van der Werf uit Brunssum om met zijn vrouw en twee kinderen naar het concert van Adele te gaan. En toch blijft hij uiteindelijk thuis.

Dat schrijft RTL Nieuws woensdag.

Grote fans
Van der Werf kocht de kaartjes om zijn vrouw en dochters te verrassen. Vooral die laatste twee zijn groot fan van de Britse zangeres. En dus was de ondernemer best bereid om eens diep in de buidel te tasten, want via de reguliere weg bestellen zat er niet in. "Ik heb een eigen bedrijf en had niet de tijd om de hele tijd achter mijn computer te F5'en."

1750 euro
Via minder officiële verkoopkanalen kon Van der Werf nog wel kaartjes vinden, al schrok de vader stiekem wel van de bedragen die gevraagd werden. "I
k moest bijna 400 euro per ticket betalen. De servicekosten waren ook nog eens een kleine 200 euro." Daar kwam het hotel dan nog eens bij. Toch zette hij door: "Mijn vrouw en ik werken allebei hard, dus ik had het er voor één keer voor over. Ik wist dat ik mijn gezin er een groot plezier mee zou doen."

Musical
Eind goed al goed zou je denken, maar toch gaat het gezin Van der Werf niet naar Adele. De dochter van Jules speelt één van de hoofdrollen in een musical waar ze al een half jaar voor oefent. "Er is opeens een extra optreden ingepland; precies op de avond dat we naar Adele zouden gaan."
Inmiddels heeft Van der Werf de kaartjes dan ook weer op Marktplaats gezet. Voor 1750 euro. "Het is inderdaad veel. Maar ik maak er geen cent winst op. Het is precies wat ik ervoor heb betaald. Ik maak zelfs nog 50 euro verlies."

Boze mensen
Er wordt ook al serieus op de kaartjes geboden, maar toch kan niet iedereen de advertentie op Marktplaats waarderen. "Er zijn ook best veel mensen die boos reageren en het idioot vinden dat ik dit bedrag durf te vragen. Maar nogmaals: ik vraag geen cent meer dan ik zelf heb betaald."

Foto: Marktplaats/van der Werff

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Adele knuffelt doodzieke vrouw uit Born
ANP
Kaarten voor Pinkpop-zaterdag toch nog te koop
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen