Overslaan en naar de inhoud gaan

Jules betaalt 1750 euro voor concert Adele, maar gaat niet

Geplaatst opwoensdag 1 juni 2016 - 14:18

Een kleine 1750 euro betaalde Jules van der Werf uit Brunssum om met zijn vrouw en twee kinderen naar het concert van Adele te gaan. En toch blijft hij uiteindelijk thuis.

Dat schrijft RTL Nieuws woensdag.

Grote fans
Van der Werf kocht de kaartjes om zijn vrouw en dochters te verrassen. Vooral die laatste twee zijn groot fan van de Britse zangeres. En dus was de ondernemer best bereid om eens diep in de buidel te tasten, want via de reguliere weg bestellen zat er niet in. "Ik heb een eigen bedrijf en had niet de tijd om de hele tijd achter mijn computer te F5'en."

1750 euro
Via minder officiële verkoopkanalen kon Van der Werf nog wel kaartjes vinden, al schrok de vader stiekem wel van de bedragen die gevraagd werden. "I
k moest bijna 400 euro per ticket betalen. De servicekosten waren ook nog eens een kleine 200 euro." Daar kwam het hotel dan nog eens bij. Toch zette hij door: "Mijn vrouw en ik werken allebei hard, dus ik had het er voor één keer voor over. Ik wist dat ik mijn gezin er een groot plezier mee zou doen."

Musical
Eind goed al goed zou je denken, maar toch gaat het gezin Van der Werf niet naar Adele. De dochter van Jules speelt één van de hoofdrollen in een musical waar ze al een half jaar voor oefent. "Er is opeens een extra optreden ingepland; precies op de avond dat we naar Adele zouden gaan."
Inmiddels heeft Van der Werf de kaartjes dan ook weer op Marktplaats gezet. Voor 1750 euro. "Het is inderdaad veel. Maar ik maak er geen cent winst op. Het is precies wat ik ervoor heb betaald. Ik maak zelfs nog 50 euro verlies."

Boze mensen
Er wordt ook al serieus op de kaartjes geboden, maar toch kan niet iedereen de advertentie op Marktplaats waarderen. "Er zijn ook best veel mensen die boos reageren en het idioot vinden dat ik dit bedrag durf te vragen. Maar nogmaals: ik vraag geen cent meer dan ik zelf heb betaald."

Foto: Marktplaats/van der Werff

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Adele knuffelt doodzieke vrouw uit Born
ANP
Kaarten voor Pinkpop-zaterdag toch nog te koop
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen