Overslaan en naar de inhoud gaan

Juf Daisy uit Venray is leraar van het jaar

Geplaatst opmaandag 10 oktober 2016 - 18:55

De 28-jarige Daisy Mertens uit Venray is verkozen tot leraar van het jaar.

De lerares die voor de klas staat op Brede Basisschool De Vuurvogel in Helmond hoorde zaterdag in Amersfoort dat ze de beste is van alle basisschoolleraren in Nederland. Dat meldt Omroep Venray.

Traject
Voordat ze zaterdagmiddag de prijs in ontvangst mocht nemen, doorliep de Venrayse een zenuwslopend traject. Zo werd Mertens aangemeld, uitvoerig beoordeeld, voorgedragen en moest ze verschillende rondes doorkomen. Juf Daisy scoorde op alle onderdelen heel goed en eindigde op de eerste plek.

Juryrapport
Mertens kreeg de eretitel uit handen van onderwijsminister Jet Bussemaker. In het juryrapport valt onder meer te lezen dat 'zij als lerares alles doet wat ertoe doet in de klas'. Verder werd ze geprezen om dat ze 'continu op zoek is naar verbetering in het onderwijs'.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Venrayse juf maakt nog steeds kans op één miljoen dollar
Ouders: kinderen na fusie van scholen samen in Oirlo
Ruzie tussen school en gemeente Venray
studenten pabo op basisschool De Meent in Leunen (30 jan 2020)
School zet deuren open voor toekomstige juffen en meesters
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen