Overslaan en naar de inhoud gaan

Judotalenten naar nationaal trainingsprogramma

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 14:04

Judotalenten Mark van Dijk en Bart Weling zijn geselecteerd voor het nationale trainingsprogramma.

Het trainingscentrum van de Judobond ligt op Papendal. Dat betekent dat de twee Limburgse talenten verhuizen om twee keer per dag gaan trainen met de top van Nederland. De bedoeling van het nationale trainingscentrum is om jonge talenten klaar te stomen voor de Olympische Spelen.

Brons
De 19-jarige Mark van Dijk uit Egchel haalde eerder al brons bij de Jeugd Olympische Spelen in Buenos Airos.

Meervoudig kampioen
De 18-jarige Bart Weling uit Kerkrade is meervoudig Nederlands kampioen bij de junioren. Vorig jaar pakte hij als jongeling zelfs de Nederlandse titel bij de senioren. De leerling van Graat Weber zal zijn club Hercules in Echt verruilen voor Papendal.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen