Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoploeg met Juul Franssen mist finale op EK

Geplaatst opdinsdag 25 juni 2019 - 14:53

De Nederlandse judoka's, met Juul Franssen uit Reuver in de gelederen, kunnen nog maximaal brons winnen op de EK voor gemengde landenteams.

Ze verloren in Minsk, waar ook de Europese Spelen worden gehouden, in de halve finale van Portugal (2-4).

Verlies
Alleen Michael Korrel en Jesper Smink wisten hun wedstrijden te winnen. De Reuverse judoka, Sanne Verhagen, Marhinde Verkerk en Roy Koffijberg gingen onderuit. Op weg naar de halve finale won Oranje wel van Roemenië (4-1) en Slovenië (4-1).

Medaille
De gemengde landenploeg van Nederland won vorig jaar nog zilver op de EK. Gemengden landenploegen mogen volgend jaar voor het eerst om een medaille strijden tijdens de Olympische Spelen van Tokio.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen