Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka uit Venlo geselecteerd voor EK én WK

Geplaatst opwoensdag 15 augustus 2018 - 18:54

Venlonaar Ivo Verhorstert is geselecteerd voor de Europese en wereldkampioenschappen judo voor junioren. De judoka komt uit in de klasse tot 60 kilogram.

Verhorstert dwong zijn selectie af door bij zijn debuut in een Europa Cup-wedstrijd de finale in het Portugese Coïmbra in de leeftijdsklasse tot 21 jaar te winnen.

Best presterend
De zeventienjarige judoka van JC Hercules uit Pey won ook goud in Gdynia in Polen en werd derde bij de Europa Cup-wedstrijden in Kaunas en Leibnitz. Daarmee is de Venlonaar de best presterende Nederlandse judoka bij de junioren en was selectie voor de wereldkampioenschappen nog slechts een formaliteit.

De Europese titelstrijd vindt plaats van 13 tot en met 16 september in het Bulgaarse Sofia; de wereldkampioenschappen worden een maand later in Nassau op de Bahama's gehouden.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen