Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Mark van Dijk uitgeschakeld op EK onder 23

Geplaatst opdinsdag 10 november 2020 - 16:56

Het is de 19-jarige Mark van Dijk uit Egchel niet gelukt het podium te halen op het Europees kampioenschap onder de 23 jaar in Porec.

De judoka die op Papendal traint, verloor in de derde ronde met ippon van de Hongaar Robert Rajkai. Van Dijk komt uit in de klasse tot 81 kilogram.

Verwurging
Rajkai, die twee jaar ouder is dan Van Dijk, scoorde waza-ari met een heupworp. Even later moest Van Dijk aftikken vanwege een verwurging. Van Dijk had in de eerste ronde een vrijloot en won in de tweede ronde van Nikita Duinovs uit Letland met waza-ari.

EK senioren
Ivo Verhorstert uit Venlo stond in eerste instantie ook op de deelnemerslijst maar is overgeheveld naar de seniorenploeg. Het lichtgewicht komt volgende week in actie op het EK in Praag. Ook Juul Franssen, in de klasse tot 63 kilogram, zal daar na lange afwezigheid vanwege de coronapandemie weer op de tatami verschijnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen