Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Juul Franssen stippelt koers uit richting WK Tokio

Geplaatst opwoensdag 13 februari 2019 - 9:45

Judoka Juul Franssen trapt haar pre-olympisch jaar af tijdens de Düsseldorf Grand Slam. 22 februari begint het toernooi in Duitsland.

Franssen, die uitkomt in de klasse tot 63 kilogram, maakt zich geen zorgen over de punten voor wereldranglijst.

Olympische Spelen
"Ik ben niet continue bezig met de punten. We hebben een goed traject uitgestippeld. Als je goed bent en fit natuurlijk, dan moet plaatsing voor de Olympische Spelen een vanzelfsprekendheid zijn."

Hoogtepunt
Na Düsseldorf komt de Reuverse half maart in actie op de Grand Slam in het Russische Jekaterinburg. De 29-jarige Franssen bezet op dit moment de veilige vijfde plaats op de world ranking. In juni volgt nog het EK in Minsk. Het hoogtepunt van het seizoen ligt in augustus. Franssen kan dan al wennen aan de Olympische omgeving tijdens het WK judo in Tokio. Het jaar sluit ze af in december met de Masters in China.

Op dit moment verblijft Franssen in Parijs voor een trainingsstage.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen