Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Judoka Juul Franssen niet opgenomen in WK-selectie

Geplaatst opmaandag 7 augustus 2017 - 15:45

Juul Franssen uit Reuver is niet geselecteerd voor de Nederlandse judoselectie die binnenkort naar het WK in Boedapest gaat.

Hoofdcoach Maarten Arens heeft twaalf judoka's geselecteerd.

Situatie
De Reuverse ontbreekt nog in de WK-selectie. De rechter oordeelde drie maanden geleden dat de Judo Bond Nederland (JBN) haar niet mag uitsluiten van internationale wedstrijden. De judobond laat maandag weten dat het binnenkort samen met Franssen uitleg geeft over de situatie waarin zij zich nu bevindt.

Status
Franssen had de bond voor de rechter gedaagd omdat ze het niet eens was met de verplichting om op sportcentrum Papendal in Arnhem te trainen. De Reuverse wilde in Rotterdam blijven trainen omdat ze daar ook studeert. De JBN accepteerde dat niet en ontnam Franssen in december haar topsportstatus. Ze kon daardoor niet meedoen aan internationale toernooien. Uiteindelijk werd ze door de rechter in het gelijk gesteld.

Lees ook: Judoka Juul Franssen wint rechtszaak tegen bond

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Judoclinics in de Geusselt in Maastricht
Goud voor judoka Franssen in nieuwe gewichtsklasse
Juul Franssen pakt brons in Sofia
Judogoud voor Juul Franssen in Cluj
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen