Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Juul Franssen geselecteerd voor WK

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 17:08

Juul Franssen is één van de vijftien judoka's die volgende maand in actie komt tijdens de wereldkampioenschappen judo in Tokio.

Dat heeft Judo Bond Nederland vrijdag bekendgemaakt.

EK
De judoka uit Reuver stond in juni al op de mat op het EK in Minsk. Daar werd ze verrassend in de eerste ronde uitgeschakeld door de Italiaanse Maria Centracchio.

Dames
Andere dames die voor de WK zijn geselecteerd zijn Sanne Verhagen (-57 kg), Sanne Vermeer (-63 kg), Sanne van Dijke, Kim Polling (-70 kg), Guusje Steenhuis, Marhinde Verkerk (-78 kg) en Tessie Savelkouls (+78 kg).

Heren
Bij de heren mogen Tornike Tsjkadoea (-60 kg), Frank de Wit (-81 kg), Noël van ’t End, Jesper Smink (-90 kg), Michael Korrel (-100 kg), Henk Grol en Roy Meyer (+100 kg) op de WK verschijnen.

Olympische Spelen
De wereldkampioenschappen zijn ook belangrijk met het oog op de Olympische Spelen, die volgend jaar ook in Tokio zijn. Bij de WK zijn zogenoemde rankingpunten voor de Spelen te verdienen.

De WK in Tokio zijn van 25 augustus tot en met 1 september.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen