Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Juul Franssen geselecteerd voor WK

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 17:08

Juul Franssen is één van de vijftien judoka's die volgende maand in actie komt tijdens de wereldkampioenschappen judo in Tokio.

Dat heeft Judo Bond Nederland vrijdag bekendgemaakt.

EK
De judoka uit Reuver stond in juni al op de mat op het EK in Minsk. Daar werd ze verrassend in de eerste ronde uitgeschakeld door de Italiaanse Maria Centracchio.

Dames
Andere dames die voor de WK zijn geselecteerd zijn Sanne Verhagen (-57 kg), Sanne Vermeer (-63 kg), Sanne van Dijke, Kim Polling (-70 kg), Guusje Steenhuis, Marhinde Verkerk (-78 kg) en Tessie Savelkouls (+78 kg).

Heren
Bij de heren mogen Tornike Tsjkadoea (-60 kg), Frank de Wit (-81 kg), Noël van ’t End, Jesper Smink (-90 kg), Michael Korrel (-100 kg), Henk Grol en Roy Meyer (+100 kg) op de WK verschijnen.

Olympische Spelen
De wereldkampioenschappen zijn ook belangrijk met het oog op de Olympische Spelen, die volgend jaar ook in Tokio zijn. Bij de WK zijn zogenoemde rankingpunten voor de Spelen te verdienen.

De WK in Tokio zijn van 25 augustus tot en met 1 september.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen