Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Ivo Verhorstert naar Grand Slam Boedapest

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2020 - 13:48

Judoka Ivo Verhorstert is geselecteerd voor de Grand Slam van Boedapest. Vooralsnog gaat dit toernooi door.

Het is de eerste keer dat de 19-jarige Verhorstert een uitnodiging ontvangt van de bondscoach voor zo’n groot toernooi bij de senioren. De Venlonaar traint bij Judoclub Hercules in Echt en komt uit in de klasse tot 66 kilogram.

Juul Franssen niet naar Budapest
Juul Franssen heeft besloten niet mee te doen aan de Grand Slam van Budapest. Het past niet in de voorbereiding richting het EK in Tsjechië over vijf weken.

Eerste toernooi
Verhorstert zal op 23 oktober op de mat verschijnen in Hongarije. Het is voor de wereldtop weer de eerste keer dat er een groot internationaal toernooi wordt gehouden. Door de uitbraak van het coronavirus werden alle toernooien afgelast.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen