Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoka Franssen blij met reacties achterban

Geplaatst opdonderdag 19 januari 2017 - 21:30

Juul Franssen is blij met de reacties van haar achterban op de mededeling dat zij door de Judobond uit het Nederlands team is gezet.

De judoka uit Reuver studeert en traint in Rotterdam en wil en kan niet alle trainingen op Papendal volgen, zoals de Judobond Nederland eist. De judoka wil in 2020 aan de Olympische Spelen deelnemen, maar door de houding van de Judobond dreigt haar topsportcarrière vroegtijdig te eindigen.

Rug recht
"De reacties van de achterban vind ik erg prettig en dat houdt mijn rug recht", vertelt
Franssen aan L1. "Mentaal doet me dat goed en dat waardeer ik enorm." Franssen weet nog niet of ze een juridische procedure tegen de Judobond aanspant: "We zijn nog in overleg en kijken wat de mogelijkheden zijn."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen