Overslaan en naar de inhoud gaan

Judoclinics in de Geusselt in Maastricht

Geplaatst opwoensdag 7 januari 2015 - 20:59

In Maastricht in sporthal de Geusselt wordt woensdag een aantal judoclinics gehouden.

Tijdens de clinics proberen de Reuvense judotopper Juul Franssen en wereldkampioen Ruben Houkes kinderen te interesseren voor deze vechtsport. De dag in de Geusselt is de afsluiter van een aantal maanden judolessen op de Limburgse basisscholen.

Judolessen
Dit voorjaar staat opnieuw een aantal judolessen op stapel waarin respect, samenwerking en spelplezier centraal staan.
Omdat de schooljudo kinderen helpt in hun sociale en motorische ontwikkeling wordt het project financieel gesteund door ondermeer de provincie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Judo: Juul Franssen wint Grand Slam in Abu Dhabi
ANP
Juul Franssen gaat als trainingspartner naar Rio
Juul Franssen pakt brons in Sofia
Judoka Juul Franssen gediskwalificeerd in halve finale WK
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane