Mistral Janssen

Mistral Janssen vecht zich naar brons op EK Sambo

Mistral Janssen uit Geleen heeft zijn prestatie van twee jaar geleden geëvenaard. Toen pakte hij brons op het EK Sambo in Spanje, nu op Cyprus.

juul franssen
Judoka Franssen 'miste brandend vuurtje' op EK

Judoka Juul Franssen uit Reuver, al zeker van deelname aan de Olympische Spelen, miste op de EK in Lissabon 'het brandende vuurtje'.

Juul Franssen
Geplaagde judoploeg met Juul Franssen in Lissabon voor EK

Drie topjudoka's moesten thuisblijven vanwege een coronabesmetting, maar Juul Franssen niet. Zij maakt zich op voor het EK in Lissabon zaterdag.

Judoka Juul Franssen uit Reuver
Video: Franssen wil zorgen van zich af judoën op EK

Judoka Juul Franssen gaat met gemengde gevoelens naar het EK in Lissabon.

ivo verhorstert
Limburgers in judoselectie European Open Praag

Ivo Verhorstert, Mark van Dijk, Mo van Dun en Jules Blom zijn door de judobond geselecteerd voor de European Open in Praag.

Juul Franssen
Juul Franssen ziet af van deelname aan Grand Slam

Judoka Juul Franssen wil in de buurt van haar zieke vader blijven en reist daarom niet met de Nederlandse ploeg af naar Tel Aviv om deel te nemen aan de Grand Slam.

Juul Franssen judo (14 feb 2020)
Juul Franssen weer naar huis na annuleren trainingskamp

Judoka Juul Franssen kan vlak na haar aankomst in Oostenrijk weer rechtsomkeert maken. Het olympische trainingskamp in Mittersill is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen in Oostenrijk geannuleerd.

Juul Franssen judo (14 feb 2020)
Juul Franssen uitgeschakeld in Doha

Het is Juul Franssen niet gelukt een medaille te pakken op de Masters in Doha. De judoka werd in de herkansingsronde uitgeschakeld door Anriquelis Barrios uit Venezuela.

Juul Franssen judo (14 feb 2020)
Juul Franssen trapt olympisch jaar af in Doha

Juul Franssen trapt dinsdag haar olympisch jaar af op de Masters in Qatar, waar 320 judoka's uit 63 verschillende landen op de mat verschijnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane