Overslaan en naar de inhoud gaan

Judith Jacobs naar Paralympics na schorsing Russen

Geplaatst opwoensdag 24 augustus 2016 - 9:47

Judith Jacobs uit Reuver mag toch naar de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Door de schorsing van de Russen komt er een plek vrij voor het Nederlands zitvolleybalteam waar de 36-jarige Jacobs deel van uitmaakt.

Reserves
Door de schorsing van Rusland bij de Paralympische Spelen worden er 267 sporters minder afgevaardigd naar Brazilië. Deze plekken worden opgevuld door de eerste reserves. Bij het kwalificatietoernooi voor de Paralympische Spelen verloren de oranjedames in de finale van de Russen. Judith Jacobs is de zesde Limburgse Paralympiër.

Het evenement wordt van 7 tot en met 18 september gehouden in Rio de Janeiro.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Revanche zitvolleybalsters met zege op Canada
Jhon Ramaekers judo scheidsrechter (20 aug 2021)
Judoscheidsrechter neemt speciale munt mee naar Paralympics
Franssen: Vertrouwen in judobond heeft tik gekregen
juul franssen
Weg naar Spelen open voor Franssen door blessure Vermeer
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen