Overslaan en naar de inhoud gaan

Judith Gijsbers wint Jaspercross in Asten

Geplaatst opzondag 7 januari 2018 - 17:44

Judith Gijsbers heeft de Jaspercross in Asten op haar naam geschreven.

De atlete van AV Weert had voor de cross over 8.000 meter 38 minuten en 32 seconden nodig. Eefje Melssen kwam een minuut later als tweede over de finish en Birgit Bertrand uit Kerkrade werd op ruim twee minuten derde.

Korten
De cross over 4.000 meter werd gewonnen door Linda Korten. De clubgenote van Judith Gijsbers kwam na 16 minuten en 46 seconden over de streep en was 33 seconden sneller dan Jolanda Verstraten van Atletiek Helden.

Bloemen
Bij de mannen zegevierde Mark van Kessel van Lopergroep Deurne op de lange cross. Hij kwam na 28 minuten en 59 seconden over de streep. Op de korte cross waren de bloemen voor de Duitser Marco Schopen.

Limbra Cross Competitie
De Jaspercross was de zesde van de Limbra Cross Competitie. Er staan nog wedstrijden in Helden, Venray en Haelen op het programma.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen