Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileumeditie Slotconcert Rowwen Hèze uitgesteld naar 2021

Geplaatst opdinsdag 8 september 2020 - 15:54

Rowwen Hèze heeft de 21ste editie van het Slotconcert vanwege het coronavirus uitgesteld naar volgend jaar.

Dat laat de Americaanse band op Facebook weten.

Teleurstelling
Omdat de coronamaatregelen zijn verlengd, kan de 21ste editie van het Slotconcert niet doorgaan. 'Dit is ook voor ons een grote teleurstelling, maar uiteraard heeft gezond- en veiligheid van bezoekers de hoogste prioriteit', schrijft de band die 35 jaar bestaat in 2020.

Tickets
Bezoekers die al een kaartje hadden gekocht, hoeven geen nieuwe toegangsbewijs te kopen. Tickets voor dit jaar worden automatisch omgezet naar volgend jaar. De jubileumeditie staat volgend jaar gepland op 5, 6 en 7 november.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen