Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileumeditie Cultura Nova van start in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 28 augustus 2015 - 21:35

Met een groot vuurwerkspektakel is cultuurfestival Cultura Nova vrijdagavond in Heerlen van start gegaan.

De openingsvoorstelling door de Franse gezelschappen Les Plasticiens Volantes en Groupe F. wordt gehouden op het terrein waar ooit de Heerlense Oranje Nassau I-mijn was gevestigd. Niet geheel toevallig, want de jubileumeditie van Cultura Nova valt samen met het Jaar van de Mijnen.

Live televisie
Op talloze plekken in Heerlen en omgeving zijn tijdens het festival voorstellingen te zien. Veel theater, maar ook muziek, kunst en film. De redacties van L1 en het Limburgs Dagblad verzorgen gedurende het festival live uitzendingen vanuit Heerlen.

Cultura Nova duurt tot en met zaterdag 5 september. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Festival Cultura Nova elke dag op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Cultura Nova trekt ruim 55.000 bezoekers
Cultura Nova: metershoge pop trekt door Heerlen
Cultura Nova evenaart record van 2018
Jubileumeditie Cultura Nova krijgt gratis openingsweekend
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen