Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileum met zwart randje voor Brunssumse schoenfabriek

Geplaatst opzaterdag 21 mei 2016 - 10:36

Het jubileumfeest van de Brunssumse schoenfabriek Emma Shoes had vrijdagavond een zwart randje. Deze week werd bekend dat de broer van een medewerker om het leven was gekomen bij een vliegtuigcrash.

Het nieuws van het vliegtuigongeluk kwam hard aan in de Brunssumse schoenfabriek. De Belgische zakenman Geert Supré, broer van één van de medewerkers, zat namelijk aan boord van het toestel.

Jubileum
Tijdens het feest vanwege het 85-jarig bestaan van de schoenfabriek stond directeur Tom Hermans een moment stil bij het overlijden van Supré, meldt de lokale omroep LOO-tv.

Vliegtuigcrash
Het toestel van EgyptAir met vluchtnummer MS804 verdween in de nacht van woensdag op donderdag van de radar tijdens een vlucht van Parijs naar Caïro. Na een grootscheepse zoektocht werden vrijdag de eerste wrakstukken van het vliegtuig in de Middellandse Zee gevonden.

De 56-jarige Geert Supré, topman bij een internationaal logistiek bedrijf, moest voor zaken richting Caïro. Hij laat een vrouw en drie volwassen kinderen achter.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schoenen uit Limburg voor miljoenen naar Koeweit
Emma licht haar hielen in Brunssum
Mammoet kiest voor Limburgse veiligheidsschoenen
Extra vluchten vanaf vliegbasis Geilenkirchen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen