Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubileum 'Ik Vertrek': fan Chantal Janzen blikt terug

Geplaatst opwoensdag 29 juli 2015 - 9:27

Het populaire tv-programma Ik Vertrek vier het tienjarig jubileum. Ter ere daarvan blikken bekende Nederlanders terug op hun favoriete aflevering. Daarbij ook Chantal Janzen.

De Tegelse is groot fan van het programma valt op de site van Ik Vertrek te lezen. "Ze blijft zelfs tijdens optredens op de hoogte door de sms’jes van haar echtgenoot."

Naturistencamping
De presentatrice en actrice blikt op 15 augustus terug op haar favoriete aflevering. Het gaat om de aflevering over familie Dierick die een naturistencamping begon in Frankrijk.

Bekende Nederlanders
Janzen is overigens niet de enige bekende Nederlander die terugblikt. Paul de Leeuw trapt zaterdag af. Daarna volgen onder meer Richard Groenendijk, Bert Visscher, Coen & Sander en Joop Braakhekke.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Chantal Janzen scoort met jubileumuitzending Ik vertrek
Chantal Janzen zegt programma af vanwege volle agenda
Chantal Janzen wint Zilveren Televizier-Ster
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen