Overslaan en naar de inhoud gaan

Jubilerend EVV klaar voor debuut in derde divisie

Geplaatst opzondag 26 juni 2016 - 9:16

Voetbalclub EVV uit Echt komt komend seizoen uit in de nieuw gevormde 3e divisie.

De voormalig topklasser uit Echt is bezig met de voorbereidingen op de competitie. Verder viert de club dit jaar haar 90-jarig bestaan. Op 2 juli wordt dit gevierd.

Oefencampagne
EVV speelt enkele oefenwedstrijden als voorbereiding op de competitie, onder meer op dinsdag 26 juli tegen
Fortuna Sittard. De selectie van het eerste team komt woensdag 29 juni samen, waarna op 3 juli de eerste training volgt.

Competitie
Op zondag 14 augustus start EVV in de derde divisie. De eerste tegenstander en de rest van het programma wordt begin juli bekend gemaakt.

Aanwinsten
Yannick
Derix, oud-doelman van MVV en Roda JC, komt de ploeg versterken. Ook aanvaller Shaquille Simmons van VVV en oud-Fortunees Rick Polman maken de overstap. Yael Heatabun en Thomas Overhof vertrekken (beiden naar UNA), aanvaller en goaltjesdief Jeroen Evelein stopt.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

EVV Echt lijdt kansloze nederlaag
Ahmed Ammi naar EVV
EVV houdt koploper JVC Cuijk op gelijkspel
Twee rode kaarten ontsieren duel EVV
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen