Overslaan en naar de inhoud gaan

JT Bioscopen niet in Royal Heerlen

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2015 - 6:14

JT Bioscopen is afgevallen als mogelijke huurder van de leegstaande bioscoop Royal in Heerlen.

De gemeente werkt nu samen met de provincie aan een plan om het monumentale pand alsnog exploitabel te maken, wellicht met een rol voor de IBA. Filmhuis De Spiegel is nog wel kandidaathuurder voor twee kleinere zalen.

JT Bioscopen
JT Bioscopen, exploitant van een hypermoderne bioscoop op de Rodaboulevard, heeft zich na uitvoerig bouwtechnisch onderzoek teruggetrokken.

Jolanda van der Luer: "Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van vertoning en lopen daarmee ook in Europa voorop. Dat niveau leek helaas heel moeilijk te realiseren in dit prachtige oude pand."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Redding nabij voor bioscoop Royal Heerlen
Royal Heerlen komt terug in oude staat
Petitie voor behoud van Royal in Heerlen
Royal-bioscoop wordt filmhuis na sloop aanbouw
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen