Overslaan en naar de inhoud gaan

Joshua Brenet evenaart stokoud record Berry van Aerle

Geplaatst opzondag 29 oktober 2017 - 14:16

PSV'er Joshua Brenet heeft zondag een stokoud clubrecord van Berry van Aerle geëvenaard.

De 23-jarige linksback uit Kerkrade bleef door de overwinning tegen Vitesse 49 eredivisieduels achtereen ongeslagen.

Arnhem
De Eindhovenaren waren in Arnhem met 2-4 te sterk. Bij Vitesse stond aanvaller Bryan Linssen uit Neeritter in de basis. Hij kon niet voorkomen dat zijn ploeg in eigen huis over de knie werd gelegd door de koploper.

Turbo Berry
Brenet komt door deze zege op gelijke hoogte met Berry van Aerle. De oud-rechtsback uit Helmond presteerde dit net als Brenet uitsluitend in Eindhovense dienst. Turbo Berry deed dit in een in een tijdperk dat PSV tot de absolute Europese topploegen behoorde.

Ranglijst
De 23-jarige PSV'er kan nu op jacht naar Søren Lerby, die de de ranglijst aanvoert. De Deen bleef 59 duels ongeslagen. Hij deed dit in dienst van Ajax en PSV. Op plek twee staat Edwin van der Sar (55 duels). Michael Reiziger staat op de derde plek met 54 achtereenvolgende duels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen