Hart hartklachten hartinfarct hartstilstand stock

Zwaardere celstraf in hoger beroep voor doodslaan Jos Vialle

Het Gerechtshof in Den Bosch heeft Mirad T. (45) veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar. Ook de hogere rechter acht bewezen dat hij betrokken was bij de dood van de 72-jarige Jos Vialle.

Hart hartklachten hartinfarct hartstilstand stock
Mysterieuze dood Jos Vialle: waren tikken van Mirad fataal?

Bijna zes jaar na het overlijden van natuursteenhandelaar Jos Vialle (72) in Well vecht de 45-jarige Mirad T. nog altijd voor zijn onschuld. Hij bestreed deze week zijn vierjarige celstraf in hoger beroep.

Voortvluchtige veroordeelde voor dood Jos Vialle opgepakt

Een arrestatieteam heeft in Den Haag de voortvluchtige Mirad T. aangehouden. De man werd eerder tot vier jaar cel veroordeeld voor de dood van de 72-jarige natuursteenhandelaar Jos Vialle uit Well.

Vier jaar cel voor dood Venlose natuursteenhandelaar

Mirad T. moet vier jaar de cel in vanwege de dood van 72-jarige natuursteenhandelaar Jos Vialle uit Venlo.

OM eist jaren cel voor mishandelen natuursteenhandelaar

Het Openbaar Ministerie eist jaar 7,5 jaar cel tegen de man die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van Venlonaar Jos Vialle. De 72-jarige handelaar in natuursteen en Chinese marmer werd op 22 maart 2014 dood gevonden in zijn woning in Well.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten