Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen was bijna weer achter het stuur gekropen

Geplaatst opdonderdag 27 april 2017 - 13:07

Het bloed van Jos Verstappen kruipt waar het niet gaan kan. Zo had het weinig gescheeld of de oud-coureur was weer zelf achter het stuur van een pijlsnelle bolide gekropen.

Zo heeft hij pas geleden geprobeerd om deel te nemen aan een Le Mans-project, vertelt Verstappen tegen Motorsport.com.

Interessant
"LMP vind ik wel interessant en ik moet zeggen, we zijn er ook mee bezig geweest", zegt de oud-coureur. Het team van Jumbo zag zijn kans schoon om de vader van racesensatie Max Verstappen, die ook door de supermarktketen wordt gesponsord, te strikken. "Maar op een gegeven moment ben ik wel een beetje afgehaakt. Ik zou het met een bepaald team willen doen, maar niet op deze manier."

Pensioen?
De laatste keer dat Verstappen een race reed was in oktober 2012. Toen scheurde hij tijdens een GT-wedstrijd door het stadscentrum van Baku. Hoewel het een tijdje geleden is, is hij nooit definitief met pensioen gegaan. "Het zou best kunnen dat ik misschien nog wel een keer in een LMP-auto klim. Maar dan moet het goed aanvoelen en professioneel aangepakt worden", aldus Verstappen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Verstappen bedankt voor Le Mans-race
Max Verstappen-effect: run op kaartjes Grand Prix België
Verstappen op de plek waar vader Jos horrordebuut maakte
Max Verstappen blijft verbazen in Formule 1
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen