Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen voor vierde keer vader: halfbroertje voor Max

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 21:11

Max Verstappen heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Jos is voor de vierde keer vader geworden.

Het jongetje heeft de naam Jason Jaxx gekregen. Het blijde nieuws heeft de oud-coureur op Instagram gedeeld.

Halfbroertje
De 46-jarige Jos Verstappen heeft een relatie met Sandy Sijtsma. Begin januari maakte hij al bekend dat Max er een halfbroertje bij zou krijgen, maar rond welke tijd de kleine ter wereld zou komen, maakte hij niet bekend.

Lees ook: Nieuwe Verstappen-telg op komst: Jos krijgt een zoon

Hartje
Max heeft met een hartje al liefdevol gereageerd op de komst van de nieuwe telg. Ook zijn zusje Victoria is dolverliefd op haar halfbroertje, zo valt op te maken uit haar reactie op Instagram.

Jos Verstappen heeft met Sophie Kumpen de 21-jarige Max en de één jaar jongere Victoria. Met Kelly van der Waal heeft hij dochtertje Blue Jaye (4).

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen