Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen voor vierde keer vader: halfbroertje voor Max

Geplaatst opdonderdag 2 mei 2019 - 21:11

Max Verstappen heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Jos is voor de vierde keer vader geworden.

Het jongetje heeft de naam Jason Jaxx gekregen. Het blijde nieuws heeft de oud-coureur op Instagram gedeeld.

Halfbroertje
De 46-jarige Jos Verstappen heeft een relatie met Sandy Sijtsma. Begin januari maakte hij al bekend dat Max er een halfbroertje bij zou krijgen, maar rond welke tijd de kleine ter wereld zou komen, maakte hij niet bekend.

Lees ook: Nieuwe Verstappen-telg op komst: Jos krijgt een zoon

Hartje
Max heeft met een hartje al liefdevol gereageerd op de komst van de nieuwe telg. Ook zijn zusje Victoria is dolverliefd op haar halfbroertje, zo valt op te maken uit haar reactie op Instagram.

Jos Verstappen heeft met Sophie Kumpen de 21-jarige Max en de één jaar jongere Victoria. Met Kelly van der Waal heeft hij dochtertje Blue Jaye (4).

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen