Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen oog en oor voor Red Bull-renstal

Geplaatst opzaterdag 22 april 2017 - 16:07

Terwijl Max Verstappen al bijna een jaar furore maakt als Formule 1-coureur bij Red Bull, heeft de renstal nu ook een baantje voor vader Jos.

Vader Verstappen houdt dit weekend op het circuit van Monza de Red Bull-coureurs in de gaten die meerijden in de Eurocup Formule Renault 2.0.

Ogen en oren
Tegen motorpsortblog Motorsport.com vertelde Jos Verstappen dat hij dat niet doet als coach, maar als ogen en oren voor Red Bull-adviseur Helmut Marko. “Helmut belt mij en hij wilt weten wat er speelt en wat ik ervan vind. En dat geef ik dan door”, zegt de voormalige Formule 1-coureur uit Montfort tegen het blog.

Renault 2.0
Red Bull heeft dit weekend drie coureurs die meerijden in Monza, die nu door autosportveteraan Jos Verstappen in het oog worden gehouden. In de Formule Renault 2.0 rijden veelal onervaren coureurs. Ook Max Verstappen reed in 2013 enkele testrondjes in deze bolides, voordat hij eind dat jaar overstapte naar de Formule 3.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Red Bull-baas hoopt op betere motor
Jos Verstappen over Max: Waanzinnig
'Iemand als Max wordt maar eens in de 100 jaar geboren'
ANP
Max Verstappen: iedereen begint vanaf nul
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen