Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen maakt korte rentree als coureur

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 7:06

De 49-jarige Jos Verstappen maakt deze winter zijn rentree als coureur. De voormalig F1-coureur doet dan mee aan de 24 Uur van Dubai.

Dat meldt De Telegraaf.

GP Elite
Verstappen zal namens het Nederlandse GP Elite achter het stuur van een Porsche GT3 kruipen. Zijn protegé Thierry Vermeulen is een van zijn teamgenoten.

Lees ook: Jos Verstappen maakt rentree in autosport

Driejarenplan
De 49-jarige Verstappen heeft de 19-jarige Vermeulen in april van dit jaar onder zijn hoede genomen. Destijds werd duidelijk dat er een driejarenplan was uitgestippeld. "Ik doe dit, omdat ik het leuk vind", zei de oud-coureur toen in een interview over zijn rol als coach. Het balletje kwam aan het rollen tijdens testdagen van Vermeulen in Portugal, zo'n anderhalf jaar geleden. Verstappen vroeg of hij op het circuit van Portim√£o ook eens in de GT4-auto mocht stappen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen