Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Verstappen krijgt rake klappen bij ruzie op terras

Geplaatst opzondag 2 april 2017 - 20:02

Oud-Formule 1-coureur Jos Verstappen heeft zondagmiddag bij een ruzie op een terras in Roermond meerdere rake klappen gekregen.

De ruzie zou zijn ontstaan bij Koers Zuid aan De Weerd, zo laten meerdere bronnen aan 1Limburg weten.

Flinke verwondingen
De politie bevestigt het voorval. "Rond 18:00 uur kregen wij een melding van het conflict", zo laat een woordvoerder weten. Agenten ter plaatse hebben de betrokkenen verzocht de beachclub te verlaten. "Een man met flinke verwondingen aan zijn gezicht weigerde dit. Hij is daarop meegenomen naar het politiebureau." Volgens de politie gaat het om de 45-jarige Jos Verstappen. Hij had een blauw oog en een snee in zijn gezicht.

Later op de avond mocht de oud-coureur weer naar huis.

Klappen
Een ooggetuige meldt dat Verstappen aan de praat raakte met een man. "Toen een vriend zich ermee ging bemoeien, sloeg de vlam in de pan", aldus de terrasbezoeker. De oud-coureur zou hierbij meerdere klappen hebben gekregen.

Akkefietje
De eigenaar van Koers Zuid zegt dat er een 'akkefietje' was, maar wil verder niet inhoudelijk reageren.

Opa Frans
Vorig jaar kwam Jos Verstappen ook al in opspraak. Zijn vader Frans beweerde toen dat hij bij een uit de hand gelopen discussie zou zijn geslagen door zijn zoon. Later trok opa Frans de aangifte in.

Lees ook: Frans Verstappen trekt aangifte tegen Jos in: 'Privézaak'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen juridisch staartje na vechtpartij Jos Verstappen
Krewinkel: man die agent sloeg weren uit de stad
Camerabeelden: dit is de dader van de brute mishandeling
Geweld tegen politie tijdens stapavond Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen