stock Jos Max Verstappen

Jos geniet van Max: 'Klaar voor de wereldtitel'

In het weekend dat Max Verstappen in eigen land had moeten schitteren tijdens de GP van Nederland op het circuit van Zandvoort, traint de coureur thuis in Monaco in een simulator. Zijn vader Jos, zelf voormalig Formule-1 coureur, zit thuis in Maaseik en mijmert over hoe het dit weekend had kunnen zijn.

Afscheid Frans Verstappen 23 nov 2019
Video: Montfort neemt afscheid van Frans Verstappen

In Montfort is zaterdag afscheid genomen van Frans Verstappen, grootvader van Max Verstappen en vader van Jos Verstappen.

Frans Verstappen
'Opa' Frans Verstappen (72) na ziekte in hospice overleden

Frans Verstappen, opa van de wereldberoemde F1-coureur Max Verstappen, is maandag op 72-jarige leeftijd overleden.

stock Jos Max Verstappen
Jos Verstappen maakt zich zorgen over Red Bull

Zoals de zaken er bij renstal Red Bull in de Formule 1 nu voorstaan gaat Max Verstappen volgend jaar niet meedoen in de strijd om de wereldtitel.

Jos Verstappen voor vierde keer vader: halfbroertje voor Max

Max Verstappen heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Jos is voor de vierde keer vader geworden.

Jos: Doel van Max is wereldkampioen, top 3 haalbaarder

Jos Verstappen mikt op het wereldkampioenschap in de Formule 1 voor zoon Max Verstappen, maar ziet een top 3-notering als een realistischer doel.

Nieuwe Verstappen-telg op komst: Jos krijgt een zoon

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen (46) heeft aangekondigd dat hij voor de vierde keer vader wordt. Zijn vriendin Sandy Sijtsma is zwanger.

Vader Verstappen des duivels over actie Ocon in Brazilië

Jos Verstappen is des duivels over de manier waarop Esteban Ocon zijn zoon, Max Verstappen, in Brazilië van de baan af reed.

Jos Verstappen: 'Max is gegroeid en denkt nu meer na'

Jos Verstappen is na de prestaties van zijn zoon op het circuit van Austin in Amerika trots. Volgens hem maakt Max de nodige stappen dit seizoen.

Max Verstappen gaat supersportauto Aston Martin testen

Red Bull-coureur Max Verstappen en zijn Australische teamgenoot Daniel Ricciardo worden testcoureurs voor de Aston Martin Valkyrie.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten