Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos van Rey: vertrek Verheijen is drama

Geplaatst opvrijdag 27 februari 2015 - 16:09

Het vertrek van VVD'er Mark Verheijen is een groot menselijk drama. Dat zegt de van corruptie verdachte oud-wethouder van Roermond Jos van Rey.

"Mark was de meest veelbelovende politicus van Nederland. Ik ben werkelijk van slag daarover en wens Mark en de VVD alle goeds", zegt oud-partijgenoot Van Rey.

Te snel
Volgens Van Rey is er in de zaak Verheijen 'te snel geoordeeld over feiten die we niet allemaal kennen'. "Ik heb het ook meegemaakt, en ik weet wat het betekent. Ik heb Mark ge-sms't om mijn steun uit te spreken."

Integriteitsregels
De integriteitscommissie van de VVD oordeelde vrijdag dat Verheijen in drie zaken in strijd handelde met de integriteitsregels van de partij.

Jos van Rey vindt het vertrek van VVD-kamerlid Verheijen een menselijk drama.
Video: L1

Lees ook: Exit Mark Verheijen: hoe kon het zo ver komen?

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Van Pol boos maar vol vertrouwen
'Verbod op giften aan politieke partij door bedrijfsleven'
Jos van Rey
VVD'ers vermoeden dat Van Rey achter Verheijen-tips zit
'VVD Limburg moet zelf schoon schip maken'
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen