Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos van Rey: 'Trieste dag in mijn leven'

Geplaatst opdinsdag 12 juli 2016 - 14:59

"Eén van de triestste dagen van mijn leven." Dat zei Jos van Rey dinsdagmiddag toen hij aankwam bij de rechtbank in Roermond, waar hij zijn straf zal horen.

"Het gaat in dit prcoes niet om waarheidsvinding, maar over de vroeg hoe we Barbertje kunnen laten hangen," herhaalde hij nog eens zijn al vaker uitgesproken frustratie over de rechtszaak.

Horten en stoten
Op de vraag of hij goed heeft geslapen antwoordde hij: "Met horten en stoten."

De oud-wethouder van Roermond moest zich door een haag van journalisten en cameramensen worstelen om de ingang van de rechtbank te bereiken.

Hoe luidt de uitspraak van de rechtbank? Volg ons live-blog

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Van Pol boos maar vol vertrouwen
Justitie: Van Rey liet zich voor een ton omkopen
'Zaak Tilman Schreurs moet los van zaak-Van Rey'
Aswoensdag duidelijkheid over getuigen zaak-Van Rey
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen