Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig

Geplaatst opdinsdag 6 oktober 2015 - 19:19

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig en heeft er nog geen moment aan gedacht om zich neer te leggen bij de vervolging door justitie.

De afgelopen drie jaar hebben hem bitter gemaakt, maar hij wil tot het einde doorstrijden om de beschuldigingen van justitie te weerleggen.

Verhoren
De Roermondse politicus zei dat in het L1-programma AvondGasten. Van Rey vertelt dat hij de afgelopen maanden heel veel steekt in het terug luisteren van de verhoren. "Dan krijg ik een klein kamertje in Den Bosch van 2 bij 3", vertelt Van Rey. "Ik mag geen laptop meenemen, geen iPad, ik moet alles met de pen mee schrijven.

Gezondheid
"En dan luister ik vooral naar het verschil tussen wat er in een proces verbaal staat, en wat op de band staat." Op de vraag of zijn omgeving nooit heeft geadviseerd hiermee te stoppen voor zijn eigen gezondheid zegt Van Rey 'heel vaak'.

Corruptie
Bijna drie jaar geleden viel de Rijksrecherche binnen bij Jos van Rey. Justitie verdenkt hem van onder meer corruptie.
Van Rey zegt zich zijn hele leven al te hebben verzet tegen onrecht. En daar vallen de beschuldigingen van Justitie ook onder, zo vindt hij.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Justitie: Van Rey liet zich voor een ton omkopen
OM spreekt over 'toneelstukje' in zaak-Van Rey
Van Rey treft mogelijk schikking over tonnenclaim
Van Rey: 'Rancuneuze ondernemer tipte justitie'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen