Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig

Geplaatst opdinsdag 6 oktober 2015 - 19:19

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig en heeft er nog geen moment aan gedacht om zich neer te leggen bij de vervolging door justitie.

De afgelopen drie jaar hebben hem bitter gemaakt, maar hij wil tot het einde doorstrijden om de beschuldigingen van justitie te weerleggen.

Verhoren
De Roermondse politicus zei dat in het L1-programma AvondGasten. Van Rey vertelt dat hij de afgelopen maanden heel veel steekt in het terug luisteren van de verhoren. "Dan krijg ik een klein kamertje in Den Bosch van 2 bij 3", vertelt Van Rey. "Ik mag geen laptop meenemen, geen iPad, ik moet alles met de pen mee schrijven.

Gezondheid
"En dan luister ik vooral naar het verschil tussen wat er in een proces verbaal staat, en wat op de band staat." Op de vraag of zijn omgeving nooit heeft geadviseerd hiermee te stoppen voor zijn eigen gezondheid zegt Van Rey 'heel vaak'.

Corruptie
Bijna drie jaar geleden viel de Rijksrecherche binnen bij Jos van Rey. Justitie verdenkt hem van onder meer corruptie.
Van Rey zegt zich zijn hele leven al te hebben verzet tegen onrecht. En daar vallen de beschuldigingen van Justitie ook onder, zo vindt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Justitie: Van Rey liet zich voor een ton omkopen
OM spreekt over 'toneelstukje' in zaak-Van Rey
Van Rey treft mogelijk schikking over tonnenclaim
Van Rey: 'Rancuneuze ondernemer tipte justitie'
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen