Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig

Geplaatst opdinsdag 6 oktober 2015 - 19:19

Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig en heeft er nog geen moment aan gedacht om zich neer te leggen bij de vervolging door justitie.

De afgelopen drie jaar hebben hem bitter gemaakt, maar hij wil tot het einde doorstrijden om de beschuldigingen van justitie te weerleggen.

Verhoren
De Roermondse politicus zei dat in het L1-programma AvondGasten. Van Rey vertelt dat hij de afgelopen maanden heel veel steekt in het terug luisteren van de verhoren. "Dan krijg ik een klein kamertje in Den Bosch van 2 bij 3", vertelt Van Rey. "Ik mag geen laptop meenemen, geen iPad, ik moet alles met de pen mee schrijven.

Gezondheid
"En dan luister ik vooral naar het verschil tussen wat er in een proces verbaal staat, en wat op de band staat." Op de vraag of zijn omgeving nooit heeft geadviseerd hiermee te stoppen voor zijn eigen gezondheid zegt Van Rey 'heel vaak'.

Corruptie
Bijna drie jaar geleden viel de Rijksrecherche binnen bij Jos van Rey. Justitie verdenkt hem van onder meer corruptie.
Van Rey zegt zich zijn hele leven al te hebben verzet tegen onrecht. En daar vallen de beschuldigingen van Justitie ook onder, zo vindt hij.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Justitie: Van Rey liet zich voor een ton omkopen
OM spreekt over 'toneelstukje' in zaak-Van Rey
Van Rey treft mogelijk schikking over tonnenclaim
Van Rey: 'Rancuneuze ondernemer tipte justitie'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen