Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jos van Rey gaat zetel bezetten in Limburgs Parlement'

Geplaatst opdonderdag 19 maart 2015 - 9:54

Dré Peters - één van de initiatiefnemers van de Volkspartij Limburg - gaat ervan uit dat Jos van Rey de zetel gaat bezetten die de partij veroverde in het Limburgs Parlement.

Dat zei hij donderdagochtend op L1-radio.

Voorkeurstemmen
Peters denkt dat de van corruptie verdachte ex-wethouder van Roermond meer stemmen heeft gehaald dan lijsttrekker Vincent Zwijnenberg.
En Van Rey heeft steeds gezegd dat hij in de staten gaat zitten als hij genoeg voorkeurstemmen haalt, zegt Peters.

De Volkspartij Limburg behaalde 2,4 procent van de stemmen. In Roermond werd de partij de grootste met 17,4 procent van de stemmen.

Lees hier al het nieuws over de Statenverkiezingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Jos van Rey
Nieuwe partij rond Van Rey heet Volkspartij Limburg
Optimisme bij Volkspartij Limburg
Volkspartij Limburg hoopt op twee of drie zetels
Vincent Zwijnenberg lijsttrekker Volkspartij Limburg
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen