Jos van Emden

Jos van Emden betrokken bij nieuwe vakbond voor wielrenners

Wielrenner Jos van Emden maakt zich sterk voor de veiligheid van zichzelf en zijn collega's in het wielrennen. Van Emden is een van de sterkhouders in de nieuwe wielervakbond 'The Riders Union'.

Jos van Emden Tour de France Tour de L1mbourg
Van Emden: 'Dumoulin had niet opgeofferd moeten worden'

Wielrenner Jos van Emden vindt dat Tom Dumoulin zich niet had moet opofferen in de achtste etappe van de Tour de France.

Alaphilippe wint Milaan-Sanremo, Tom Dumoulin elfde

Julian Alaphilippe heeft zaterdagmiddag Milaan-Sanremo op zijn naam geschreven.

Toptalenten fietsen door Limburgse grotten

Vijftig toptalenten uit heel Europa hebben hun bezoek aan Limburg afgesloten met een fietstocht door de grotten.

Toppers en een tijdrit in RaboRonde Heerlen

De organisatie van wielercriterium de RaboRonde in Heerlen bevat dit jaar als nieuw onderdeel een tijdrit. Deze zal gaan over 1,5 kilometer, oftewel één rondje.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten