Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Luhukay blijft nog een jaar bij VVV-Venlo

Geplaatst opdonderdag 13 januari 2022 - 20:21

Jos Luhukay staat ook volgend seizoen als trainer voor de groep bij VVV-Venlo. Hij heeft zijn contract in De Koel met één jaar verlengd.

De 58-jarige trainer geniet het volledige vertrouwen van de clubleiding, en staat dus ook in het seizoen 2022-2023 voor de spelersgroep van VVV.

Toekomst
Met de contractverlenging zet de clubleiding het vertrouwen extra kracht bij. Jos Luhukay is daar blij mee en blijft onverminderd ambitieus. "We zijn sinds dit seizoen met elkaar aan het bouwen aan een nieuw team en daar ga ik graag mee door. Ik ben ontzettend gemotiveerd om met iedereen binnen de club toe te werken naar onze doelen", aldus de ervaren oefenmeester.

Ambitie
Algemeen directeur Marco Bogers laat op de website van de club weten dat hiermee een belangrijke stap wordt gezet: "Samen werken we in stappen toe naar het doel om terug te keren naar de Eredivisie. Jos is een trainer met enorm veel ervaring en bagage, wat nodig is om de noodzakelijke stappen te zetten. De samenwerking met Jos is uitstekend en we kunnen zijn motivatie, ambitie en drive om iets moois neer te zetten alleen maar koesteren."

Duidelijkheid
Vlak voor de winterstop kwam kritiek van een deel van de spelersgroep naar buiten dat Luhukay te hard zou trainen. Daarop ondernam de clubleiding actie door met alle spelers en stafleden het gesprek aan te gaan. De boodschap was toen al duidelijk: 'wie niet mee wilt, zoekt zijn heil maar ergens anders. De trainer blijft in Venlo'.

Lees ook: VVV-directeur: 'Maatregelen tegen onrust in selectie'

Venlonaar
In maart 2021 werd Luhukay aangesteld als opvolger van Hans de Koning om VVV in de Eredivisie te houden. Dat lukte niet. Nu moet Luhukay bij de club verder bouwen aan een nieuw team vol eigen jeugdspelers dat op termijn voor promotie naar de Eredivisie moet zorgen.

Herstart
De eerste wedstrijd na de winterstop, uit tegen De Graafschap, eindigde in een 2-1 overwinning. Vrijdagavond moet VVV een vervolg geven aan die goede start in de thuiswedstrijd met Jong PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen