Overslaan en naar de inhoud gaan

Jos Hessels: snel overleg over ongelukken op A2

Geplaatst opmaandag 16 maart 2015 - 9:30

Er moet snel overleg komen over het grote aantal ongelukken op de A2. Daarvoor pleit burgemeester Jos Hessels van Echt.

Maandagochtend was het opnieuw raak. Bij Echt raakte in zuidelijke richting een vrachtwagen in de berm. De chauffeur raakte gewond. Het verkeer had enige tijd last van files.

Meerdere ongelukken
Het is niet voor het eerst dat er op dat stuk snelweg een ongeluk gebeurt. Afgelopen maanden waren er al meerdere ongelukken. Hessels maakt zich daar grote zorgen over. "Het heeft niet alleen gevolgen voor de mensen die bij de ongelukken betrokken zijn, maar ook de economische schade is groot. Het is het smalste stukje weg. Als daar ongelukken gebeuren loopt het verkeer vast."

Overleg met hulpdiensten
Hessels wil snel overleg met hulpdiensten en Rijkswaterstaat, om te kijken hoe de situatie aangepakt kan worden. "Als de snelweg dicht is, loopt het verkeer helemaal vast. Er zijn ook amper omleidingsroutes mogelijk." Hessels heeft al initiatief genomen voor overleg.

Lees ook: Vrachtwagen op zijn kant op A2 bij Echt.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Inventarisatie ongelukken A2 bij Echt
Vrachtwagen A2 was geladen met gevaarlijke stof
A2 weer open na ongeval met gevaarlijke stof
A2 Ongeval Vrachtwagen
Chaos op Limburgse snelwegen door gekantelde vrachtwagen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen