Overslaan en naar de inhoud gaan

Jorrit Hendrix: 'Het was niet normaal spannend'

Geplaatst opmaandag 9 mei 2016 - 13:48

Vanwege zijn blessure zag Jorrit Hendrix zijn ploeg in Zwolle vanaf de tribune kampioen worden. "Ik heb me echt zitten verbijten."

De spanning op de tribune was niet te harden, vertelde Hendrix na afloop voor de camera van PSV-tv.

Spannend
"Het was niet te doen op de tribune. Op een gegeven moment ging iedereen los, omdat het 1-1 werd bij Ajax. Het was gewoon wachten op het fluitsignaal, zo spannend", zei Hendrix.

Kampioenschap
Na het fluitsignaal haastte de middenvelder uit Panningen zich naar het veld. "We zijn kampioen en daar gaat het om. Mijn blessure staat daar helemaal buiten. Het was natuurlijk mooier geweest als ik er gewoon bij was geweest, maar de titel is het belangrijkste."

Ondanks zijn knieblessure stond Hendrix samen met zijn teamgenoten op het veld te springen. "Dat maakt me op dit moment allemaal niks uit", antwoordde hij op de vraag of dat springen wel goed voor zijn knie is.

Lees ook: Seizoen voorbij voor PSV'er Jorrit Hendrix

Special reporter
Tijdens de terugreis naar Eindhoven ontpopte Jorrit Hendrix zich in de bus als 'special reporter'. Hij interviewde de staf en spelers van PSV voor de camera van PSV-tv. Bekijk de beelden hier.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Jorrit Hendrix scoort voor het eerst voor PSV
Mysterieuze blessure kwelt Jorrit Hendrix
Jorrit Hendrix weken aan de kant met knieblessure
Jorrit Hendrix maakt mogelijk rentree voor winterstop
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen