Overslaan en naar de inhoud gaan

Jorrit Hendrix: 'Geen afscheid, wel een tot ziens'

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 19:40

Jorrit Hendrix heeft woensdagavond officieel afscheid genomen als speler van PSV. Na 18 jaar verruilt hij de Eindhovense topclub voor Spartak Moskou.

Jorrit Hendrix, geboren in Panningen, kwam als jong talent terecht bij de jeugdopleiding van PSV. Sinds 2013 maakte hij deel uit van de A-selectie. Voordat hij zich donderdag meldt in Dubai bij het trainingskamp van zijn nieuwe club Spartak Moskou sprak hij voor de camera van ESPN over zijn afscheid.

Palmares
Als PSV’er won Hendrix drie kampioenschappen en tweemaal de Johan Cruijff Schaal. In 2016 reikte hij met de ploeg tot de achtste finale in de UEFA Champions League. Dit seizoen kwam hij nog negen keer in actie voor de Eindhovenaren.

'Echte PSV'er'
In een bericht op de website van PSV kijkt hij met een goed gevoel terug op zijn jaren: "Een heel groot gedeelte van mijn leven heeft in het teken gestaan van PSV. Daar ben ik trots op. Er zijn tal van mooie herinneringen. Van de kampioen- en vriendschappen tot mijn debuut als international van het Nederlands elftal in het Philips Stadion. Ik ben een echte PSV’er en draag de club, de mensen die hier werken en de supporters voor altijd een warm hart toe. Met die gedachte in mijn achterhoofd vertrek ik. Ik kijk uit naar een nieuw avontuur bij een topclub in een sterke competitie.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen