Overslaan en naar de inhoud gaan

Jorrit Hendrix blij met haartransplantatie

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 21:33

PSV'er Jorrit Hendrix heeft een haartransplantatie ondergaan. De 24-jarige middenvelder uit Panningen is zeer tevreden met het eindresultaat van de cosmetische ingreep.

"Het was een ervaring om nooit te vergeten", schrijft hij bij een foto op Instagram. De eenmalig international is één week geleden met de nieuwste techniek behandeld.

Nieuwe haardos
De KNVB heeft onlangs de contouren van de start van de Eredivisie geschetst. Hoet het nu uitziet gaat op 12 en 13 september weer gaat rollen. De PSV-middenvelder verschijnt dan met een nieuwe haardos aan de competitiestart.

Lees ook: KNVB: Eredivisie-voetbal vanaf 12 en 13 september

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen