Overslaan en naar de inhoud gaan

Jordy Croux verlengt bij Roda JC

Geplaatst opzaterdag 28 maart 2020 - 18:58

Roda JC heeft ook de optie in het contract met Jordy Croux gelicht en zijn contract met een jaar verlengd.

De 26-jarige Croux had een aflopende verbintenis in Kerkrade maar de club heeft de optie die daarin stond gelicht en de aanvaller ligt nu vast tot de zomer van 2021.

Vertrouwen
Tenchnisch manager Jeffrey van As ziet voor komend seizoen een belangrijke rol voor Croux: "Hij moet een bepalende rol gaan krijgen in het nieuwe seizoen. In zijn rol als buitenspeler moet hij meer assists gaan geven en meer doelpunten gaan scoren. En daar hebben wij alle vertrouwen in."

Rapportcijfers
Vanaf het begin is hij zonder twijfel basisspeler en dat resulteerde bij alle competitie-en bekerwedstrijden in speelminuten. In totaal maakte de buitenspeler dit seizoen drie doelpunten en leverde hij zes assists.

Loopbaan
De Belgische aanvaller begon zijn loopbaan bij de jeugd van KRC Genk en kwam via MVV en Willem II in de zomer van 2019 bij Roda JC terecht.

Keeper
Eerder al lichtte Roda JC ook de optie in het contract met doelman Radomir Novakovic. Ook hij blijft tot medio 2021 in Kerkrade.

Lees ook: Doelman Novakovic langer bij Roda JC

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen