Nederlandse handballers zien EK-kansen slinken

De Nederlandse handbalmannen zijn een maatje te klein gebleken in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen olympisch kampioen Denemarken: 24-36.

Limburgse Handbaldagen Lions (28 december 2015)
Handbalmannen winnen oefeninterland van België

Het Nederlands mannenhandbalteam heeft woensdagavond nabij Brussel een oefeninterland gewonnen van België. Het werd 26-22 voor de ploeg van Joop Fiege.

Nederlandse handbalploeg verliest oefenpot van Zuid-Korea

De Nederlandse handballers hebben woensdagavond in een oefenwedstrijd verloren van Zuid-Korea.

Nipt verlies handbalmannen in EK-kwalificatieduel

De Nederlandse handballers hebben in Den Bosch hun tweede kwalificatieduel voor het EK van 2018 nipt verloren. Tegen Hongarije werd het 28-27.

Handballers Oranje verliezen van Polen

De Nederlandse handballers hebben in Katowice een 27-21 nederlaag geleden tegen Polen, in het eerste duel van de play-offs om WK-deelname in 2017.

Elf Limburgers in voorselectie Nederlandse handbalploeg

Bondscoach Joop Fiege heeft 23 spelers, waaronder elf Limburgers, uitgenodigd voor een voorbereidingsstage op de twee WK play-off wedstrijden tegen Polen.

Nederlandse handballers gelijk tegen Wit-Rusland

De Nederlandse handballers hebben in de tweede wedstrijd op het vierlandentoernooi in Moskou gelijkgespeeld, tegen Wit-Rusland werd het 34-34.

Veel Limburgers in definitieve handbalselectie

Bondscoach Joop Fiege van het Nederlands handbalmannenteam heeft de definitieve selectie voor een stage in Qatar, een toernooi in Moskou en de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zwitserland bekend gemaakt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten