Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongetje leent fiets aan politie bij achtervolging

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 12:15

Een jongetje heeft dinsdagavond in Kerkrade de politie geholpen bij een achtervolging van een fietsendief door zijn fiets aan te bieden.

Agenten gingen op een melding af van een fietsendiefstal, zo meldt Politie Kerkrade op Instagram.

Vluchtroute
Een getuige kon de politie aanwijzen om wie het ging die een fiets wilde ontvreemden. Toen de verdachte in de smiezen kreeg dat de politie hem zocht, ging hij direct op de vlucht. Omstanders konden de vluchtroute van de fietsendief aanwijzen.

Mooi gebaar
De politie moest alle zeilen bijzetten om de verdachte te pakken te krijgen, omdat hij een voorsprong had. Op dat moment kwam een jongetje op de fiets voorbij die zijn fiets aanbood aan een van de agenten. De politie kon dankzij dat gebaar de verdachte oppakken.

Toffe hulpagent
"Een cadeautje voor zo'n toffe hulpagent kon natuurlijk niet ontbreken. We hebben hem voorzien van een aantal goodies. Als kers op de taart mocht hij een rondje meerijden in de politieauto", schrijft de politie Kerkrade.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen