Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren in Weert 'op de vuist' met peloton ME’ers

Geplaatst opwoensdag 24 juli 2019 - 10:21

Jongeren in Weert mogen op 3 en 24 oktober een geënsceneerd robbertje vechten met de Mobiele Eenheid in de binnenstad.

De ME van de Politie Limburg houdt op die dagen namelijk oefeningen in het centrum van de vlaaistad.

Scholieren
Aan de training doen ongeveer 150 politiemensen van de ME mee. Scholieren uit het Weerterland worden ingeschakeld om de handhavers uit de tent te lokken.

Trainingsdagen
Wie in het centrum van Weert is of woont kan volgens de politie een kijkje komen nemen bij de oefeningen. Het peloton ME’ers gaat op beide trainingsdagen verschillende oefeningen doen tussen 9:00 en 16:00 uur.

Overlast
De politie gaat proberen om de overlast voor winkeliers, bewoners en bezoekers van de binnenstad zo veel mogelijk te beperken. De voorzieningen zijn wel gewoon bereikbaar.

Ondernemers
Ondernemers die hun winkel- of horecapand beschikbaar willen stellen in het kader van de trainingen, kunnen contact opnemen met de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen