Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren steken man (61) neer in Eygelshoven

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 13:39

Bij een steekpartij in Eygelshoven is vrijdagmiddag een 61-jarige man gewond geraakt. Het is niet bekend hoe het slachtoffer er aan toe is.

Dat meldt de politie.

Video Track '88

Conflict met jongeren
Het steekincident vond plaats rond 13:10 uur in de Laurastraat. Volgens de politie had het slachtoffer een conflict met drie jongeren en werd hij daarna neergestoken. Het is niet bekend waar het conflict over ging.

Na de steekpartij gingen de verdachten ervan door. De politie is op zoek naar de drie jongeren en doet onderzoek in de buurt. De neergestoken man is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was hij aanspreekbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen