Overslaan en naar de inhoud gaan

Jongeren bewerken vrouw op straat met schaar en scheermes

Geplaatst opvrijdag 20 september 2019 - 15:45

Een vrouw is vorige week donderdag in Maastricht bruut mishandeld en verwond door vier jongeren.

Ruim een week na het incident is het door de politie Maastricht pas naar buiten gebracht.

Schaar en scheermes
De vrouw fietste die middag tussen 15:00 en 15:10 uur op de Molenweg richting Rothem toen het fietspad geblokkeerd werd door het viertal. Ook stonden er drie brom- of snorfietsen in de weg. De vrouw werd aan haar haren van de fiets getrokken. De jongeren knipten met een schaar stukken uit haar haren. Daar bleef het niet bij, want een van de jongens kraste met een scheermes in haar armen. Ook kreeg het slachtoffer klappen in haar gezicht.

Koplampen
De daders stopten met de mishandeling toen ze in de verte koplampen van een auto zagen verschijnen. Ze sprongen op hun bromfietsen en vluchtten in de richting van de wijk Amby. De jongens hadden geen helmen op.

De politie heeft de mishandelaars nog niet op weten te sporen en zoekt om die reden de bestuurder van de auto en andere getuigen.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen